איך בוחרים בוצ'ר למטבח?
בוצ'ר הוא לוח שמיוצר על ידי הידוק של חתיכות עץ גושני אחת לשנייה, ובצורה זו מקבלים משטח עמיד להפליא, יציב וחזק מאוד שמשמש למטרות שוות. מכיוון שהוא מיוצר מעץ מלא ואמיתי בלבד, שיטת הייצור הזאת מוציאה ממנו את כל המעלות האסתטיות שלו והוא מרהיב לעין נוסף על החוזק המדהים שלו. משום כך, הוא מבוקש במיוחד לא רק כמשטח עבודה נוח ועמיד במקומות תעשייתיים כמו ענף המזון ואפילו נגרים, כי אם במטבחים פרטיים. במקרים כאלה, הוא משמש להם משטח עבודה על אי, במקום שיש או בנוסף. משטח בוצ'ר למטבח הוא יוקרתי מאוד משום שהוא עשוי בצורה מתקדמת מעץ טבעי בלבד, כל אחד וסוג העץ שהוא מעדיף, כמובן. אפשר להזמין בוצ'ר למטבח מאלון, אורן, בוק, אגוז, דובדבן, מייפל או כל עץ מלא וחזק אחר שחברה מקצועית ואיכותית מייבאת ומעבדת למען הלקוחות.
הכנת הבוצ'ר קובעת
מומחים שמכינים לוחות בוצ'ר איכותיים מעץ מלא למטבח חייבים לדעת כיצד להכין אותם בצורה מקצועית כך שגם העיבוד והליטוש שלו, החיטוי וההגנה עליו מפני לחות וחומים אחרים תיעשה כהלכה. בחברה כמו וירן שבה מתמחים כבר עשרות שנים בעבודה עם עץ מלא וטבעי, בוצ'ר למטבח הוא מיומנות מוכחת. כמשטח עבודה הוא מצוין, אבל יש לזכור גם לתחזק אותו נכון בכל שנתיים, ולהגן עליו מפני שחיקה על ידי משיחת לכה. הוא עמיד מאוד ואפשר להכין ממנו מגשים ודלפקי אכילה במטבח, ואמור, תחליף לשיש. אם גם המטבח עצמו מעוצב באותם אלמנטים הוא ייראה מצוין כאשר הוא בנוי בעיקר מעץ מלא. כדי להשיג את חומרי הגלם למטבח כזה היעזרו בשירות הלקוחות הקשוב והסבלני של וירן, כדי לקבל מידע על בוצ'ר למטבח שיכול להתאים לכם.